TIL MÆND

VIDSTE DU AT CIRKA 10% AF KLINIKKENS KUNDER ER MÆND?VORES MANDLIGE KUNDER VÆLGER OS FORDI:
Vi har fokus på at hjælpe mænd til at opnå et friskt udseende og dermed den bedste udgave af dem selv. Det er en selvfølge for os at have særlig fokus på de maskuline træk.
Flere af vores mandlige kunder fortæller, at det giver dem selvtillid til at præstere bedre på job, såvel som privat.
Diskretion er helt essentiel for mange. Derfor har vi valgt at indrette en indgang på bagsiden af klinikken. Dette betyder, at du kan tilgå og forlade klinikken helt anonymt. 

BEKYMRINGSRYNKEN

Bekymringsrynken eller vredesrynken, som mange kalder den, kan give et lukket og vredt udseende. Bekymringsrynken sætter sig ofte som permanente linjer, hvorfor mange starter denne behandling som forbyggende.

Rynker mellem øjenbrynene er rynker, der opstår, når musklerne folder huden det samme sted igen og igen. Botox får musklerne til at slappe af og er derfor den ideelle behandling af bekymringsrynken; musklerne kan ikke længere trække sig sammen og derved glatter rynkerne sig ud.

Botox forundersøgelse: Gratis og uforpligtende.

Resultat: 3-14 dage efter behandling.
Bonus effekt: Spændingshovedpine lindres ofte og i nogle tilfælde forsvinder den helt. Giver et løft mellem brynene og åbner dine øjne.

Varighed: 20-30 min.

Effekt: 3-4 mdr.

PANDERYNKER

Panderynker opstår, fordi musklerne i panden trækker sig sammen og kan få dig til at se ældre ud, end du føler dig. Botox behandlingen glatter nemt rynkerne ud i panden.

Botox forundersøgelse: Gratis og uforpligtende.

Resultat: 3-14 dage efter behandling.

Bonus effekt: Spændingshovedpine lindres ofte og i nogle tilfælde forsvinder den helt.

Varighed: 20-30 min.

Effekt: 3-4 mdr.

SMILERYNKER

.De fine linjer omkring øjnene er smilerynker og de har absolut deres charme. Ønsker du alligevel at reducere dem, kan Botox være en god hjælp til at glatte dem ud helt eller delvist. Botox får musklerne omkring øjet til at slappe af, så huden glattes ud.

En af vores signatur behandlinger er behandling af smilerynker, hvor din mimik bibeholdes og dine øjne stadig vil smile sammen med dine læber. Med denne teknik åbner vi dit øje, fjerner de forstyrrende rynker under øjet, men lader lidt af de positive smilelinjer forblive. Med denne teknik fremmer vi glimtet i dine øjne.

Botox forundersøgelse: Gratis og uforpligtende.

Resultat: 3-14 dage efter behandling.

Bonus effekt: Vi behandler altid smilerynker, så du samtidig får et stort brynløft, der vil åbne dine øje og du vil se mere frisk og veloplagt ud.

Varighed: 20-30 min.

Effekt: 3-4 mdr.

Dan Jensen 

"Der findes holdninger og meninger om Botox, som med tatoveringer, plastikoperationer mm. Det er blevet mere normalt, at vi mænd også går op i os selv og får lavet kosmetiske behandlinger, det er bare ikke noget vi taler om.  Måske det skyldes tabu?

Jeg står gerne frem, det gør os ikke mindre maskuline!

Jeg har aldrig været god til at passe og pleje min hud. Jeg har gået virkelig meget i sol i mine yngre dage, aldrig brugt solcreme mm.

Med tiden er jeg blevet klogere og mere oplyst, og jeg er taknemmelig for, at Christine Rewitz Kosmetisk Klinik har været så dygtige til at hjælpe mig med at fremstå mere sund og frisk. "

BONUS EFFEKT

"Tidligere oplevede jeg ofte spændingshovedpine, men nu er jeg helt fri for det! Jeg nyder, at mit ansigt ikke længere ligner et krøllet stykke papir, når jeg smiler. Dette har gjort mig mere selvsikker og hjulpet mig med at præstere bedre på arbejdet." 

- Dan Jensen