TIL MÆND

VIDSTE DU AT CIRKA 10% AF KLINIKKENS KUNDER ER MÆND?


VORES MANDLIGE KUNDER VÆLGER OS FORDI:
Vi har fokus på at hjælpe mænd til at opnå et friskt udseende og dermed den bedste udgave af dem selv. Det er en selvfølge for os at have specielt fokus på de maskuline træk.
Flere af vores mandlige kunder fortæller, at det giver dem selvtillid til at præstere bedre på job, såvel som privat.
Diskretion er helt essentiel for mange. Derfor har vi valgt at indrette en indgang på bagsiden af klinikken. Dette betyder at du kan tilgå og forlade klinikken helt anonymt. 

Botox før/efter

BEKYMRINGSRYNKE

Bekymringsrynken eller vredesrynken som mange kalder den kan give et lukket og vredt udseende. Bekymringsrynken sætter sig ofte som permanente linjer, hvorfor mange starter denne behandling som forbyggende.

Rynker mellem øjenbrynene er rynker, der opstår, når musklerne folder huden det samme sted igen og igen. Botox får musklerne til at slappe af og er derfor den ideelle behandling af bekymringsrynken; musklerne kan ikke længere trække sig sammen og derved glatter rynkerne sig ud.


Botox forundersøgelse: Gratis og uforpligtende

Resultat: 3-14 dage efter behandling.
Bonus effekt: Spændingshovedpine lindres ofte og i nogle tilfælde forsvinder den helt. Giver et løft mellem brynene og åbner dine øjne.

Varighed: 20-30 min.

Effekt: 3-4 mdr.

PANDERYNKER

panderynker opstår fordi musklerne i panden trækker sig sammen og kan få dig til at se ældre ud, end du føler dig Botox behandlingen glatter nemt rynkerne ud i panden.


Botox forundersøgelse: Gratis og uforpligtende

Resultat: 3-14 dage efter behandling.

Bonus effekt: spændingshovedpine lindres ofte og i nogle tilfælde forsvinder den helt.

Varighed: 20-30 min.

Effekt: 3-4 mdr.

SMILERYNKER

De fine linjer omkring øjnene er smilerynker og de har absolut deres charme. Ønsker du alligevel at reducere dem, kan Botox være en god hjælp til at glatte dem ud helt eller delvist. Botox får musklerne omkring øjet til at slappe af, så huden glattes ud.

En af vores signatur behandlinger er behandling af smilerynker, hvor din mimik bibeholdes og dine øjne stadig vil smile sammen med dine læber. Med denne teknik åbner vi dit øje, fjerner de forstyrrende rynker under øjet, men lader lidt af de positive smilelinjer forblive. Med denne teknik fremmer vi glimtet i dine øjne.


Botox forundersøgelse: Gratis og uforpligtende

Resultat: 3-14 dage efter behandling.

Bonus effekt: Vi behandler altid smilerynker så du samtidig får et stort brynløft, der vil åbne dine øje og du vil se mere frisk og veloplagt ud.

Varighed: 20-30 min.

Dan Jensen skriver

"Der findes holdninger og meninger om Botox, som med tatoveringer, plastikoperationer mm. Det er blevet mere normalt at vi mænd også går op os selv og får lavet kosmetiske behandlinger, det er bare ikke noget vi taler om.  Måske det skyldes tabu?

Jeg står gerne frem, det gør os ikke mindre maskuline!

Jeg har aldrig været god til at passe og pleje min hud. Jeg har gået virkelig meget i sol i mine yngre dage, aldrig brugt solcreme mm.

Jeg er heldigvis blevet klogere med tiden, men huden har taget skade. Jeg har fået tydelige og dybe rynker i panden, bekymringsrynke og smilerynker.

Heldigvis er Christine smadderdygtig til at behandle mig, så jeg ser mere sund og frisk ud, på en naturlig måde. 


BONUS EFFEKT:

1. Førhen led jeg ofte af spændingshovedpine, det er jeg helt fri for nu!

 2. Jeg nyder mit ansigt ikke ligner et stykke krøllet papir når jeg smiler.

Dan Jensen