SkinPen - microneedling 

SkinPen behandling
..med markedets mest effektive lokalbedøvende creme, forud for din behandling.


SkinPen er den første microneedling enhed i verden, som er klinisk dokumenteret til at behandle ar i ansigtet efter akne både sikkert og effektivt; og som med mere end 90 kliniske studier bag sig er godkendt af de amerikanske lægemiddelmyndigheder (FDA).

SkinPen er en behandling, hvor der anvendes et elektrisk stempel, der med fine små sterile nåle penetrerer huden med 70.000 huller hvert minut, hvilket stimulerer hudens fibroblaster til at producere nyt kollagen. Denne metode kan sammenlignes med en mild udgave af CO2-laserbehandling.

Med SkinPen skader man huden under kontrollerede og sterile forhold, for at huden skal regenerer sig selv og der dannes helt ny hud. Dette reducerer ar og ujævnheder og udglatter/mindsker linjer og rynker.
Din nye hudoverflade vil fremstå sundere, renere, mere glat og ensartet med udjævnede porer og færre pigmentpletter og solskader.
Intet er smukkere end en nydannet ren og sund hudoverflade med masser af glød.

SkinPen før og efter billeder 

Hvordan foregår en Skinpen behandling?

Først påføres lokalbedøvende creme, derefter bliver din hud grundigt renset og desinficeret og sidst påføres serum.
Selve behandlingen med nålene varer 10-15 minutter.
Behandlingen afsluttes med en kølende fugtgivende maskine, hvor der til sidst påsmøres et serum med aktive ingredienser, som indsluses i de mikroskopiske huller.
Til sidst får du udleveret et kit med hjemmeplejeprodukter, som skal anvendes de første 48 timer efter behandling.

Ofte stillede spørgsmål

Sikkerhed og hygiejne?
SkinPen er udviklet med et sikkerhedssystem, der sikrer, at nålen ikke kan anvendes på flere patienter. Det er et lukket system, hvor ingen blod eller vævsvæske kommer i kontakt med selve pennen. Efter hver behandling kasseres engangssættet, hvilket sikrer, at der ikke føres bakterier og smitte mellem patienter.
Hver eneste kunde får sit eget kit inden behandling og efterfølgende egne hjemmeplejeprodukter med hjem, som skal anvendes de første 48 timer efter endt behandling.
Hvornår ses resultatet af SkinPen-behandlingen?
Resultatet kan variere fra person til person.

Hvordan skal huden plejes efter SkinPen-behandlingen?
Det anbefales at vaske huden morgen og aften med vand og mild sæbe samt anvende fugtende hudplejeprodukter.
Behandlingen kan kombineres med andre behandlingsteknikker afhængig af hudproblemet. Få vejledning på klinikken.
Skal behandling med SkinPen gentages?
Du bør generelt gennemføre 3 behandlinger med ca. 3-4 ugers mellemrum. Effekten af behandlingen og resultatet er permanent.
Hvilke bivirkninger er der ved SkinPen-behandling?
Behandlingen kan føles let ubehagelig i de få minutter den foregår. Huden vil være let rød og let hævet efter behandlingen, men det aftager gradvist. Efter et par dage er huden diskret rød og kan være let tør. Efter 3-4 dage ser huden helt normal ud.
Hvornår kan jeg komme tilbage på arbejde efter SkinPen-behandling?
Du må principielt tage direkte på arbejde efter behandling med SkinPen microneedling, men din hud vil være let rød den første dag og aftage 1-3 dage efter. Du må først anvende make-up dagen efter behandling.
Hvem kan ikke få behandling med SkinPen?
Vi behandler ikke med SkinPen microneedling ved graviditet eller amning eller hvis du har infektion i hudområdet.

Signaturkundegruppe også noget for dig?

Hundredevis af kvinder er allerede signaturkunder!

Hvorfor?

Fordi vi egentlig ikke er så forskellige, som det ser ud til!

Vores signaturkundegruppe opfylder præcis de drømme, vi alle har til fælles: smuk og sund hud, forebyggelse af aldringstegn og økonomiske fordele, der gør det muligt for os at realisere vores drømme.


Gør noget godt for dig selv!

Book din fordelspakke allerede i dag og træd ind i vores eksklusive signaturkundegruppe og oplev en verden af fordele og personligt velvære.