Profhilo

- sætter hudens aldring på pause

Profhilo er en prisvindende og innovativ behandling

Profhilo egner sig specielt godt til den modne kvinde, hvis hud trænger til, masser af fugt og opstramning for at genvinde den ungdommelige glød.

Profhilo er et 100% naturligt hyaluronsyre-produkt, der stimulerer hudens egen produktionen af alle fire typer kollagen og elastin.

De resultater, man kan forvente efter en Profhilo behandling, er progressiv vævsforbedring, øget hudforyngelse, intens hydrering af huden samt en opstrammende effekt og dermed reduktion af de fine linjer og rynker i ansigtet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan injiceres Profhilo, og hvor kan den anvendes?
Profhilo sprøjten indeholder 2 ml gel og injiceres med en meget tynd nål i 5-punktform på hver side af ansigtet, der minimerer risikoen for blå mærker. Profhilo anvendes i ansigt, hals, bryst og hænder.

Hvorfor er Profhilo blevet så populær?
Profhilo er den første injicerbar hyaluronsyre, der booster/styrker hudkvaliteten ved at stimulere produktionen af hudens egen kollagen og elastin. Profhilo er den perfekte anti-aging behandling til dig, der søger en skinbooster, der genopbygger hudens struktur, kvalitet og fugter huden i alle hudlag.

Hvornår kan man se det endelige resultat af Profhilo?
Profhilo fordeler og integrerer sig i vævet umiddelbart efter behandlingen. Profhilo vil den næste måned stimulere hudens nydannelsen af elastin og kollagen. Allerede 3-4 uger efter behandlingen er hudkvaliteten synligt forbedret med en øget fugtbalance, minimerede linjer, øget elasticitet og derved opstramning i huden.

Hvor ofte bør Profhilo-behandlingen gentages?
For bedste resultat gentages behandlingen med en booster efter 4 uger - Behandlingen vedligeholdes efterfølgende én gang årligt.

Signaturkundegruppe også noget for dig?

Hundredevis af kvinder er allerede signaturkunder!

Hvorfor?

Fordi vi egentlig ikke er så forskellige, som det ser ud til!

Vores signaturkundegruppe opfylder præcis de drømme, vi alle har til fælles: smuk og sund hud, forebyggelse af aldringstegn og økonomiske fordele, der gør det muligt for os at realisere vores drømme.


Gør noget godt for dig selv!

Book din fordelspakke allerede i dag og træd ind i vores eksklusive signaturkundegruppe og oplev en verden af fordele og personligt velvære.