Eksisterende kunde?

Ny kunde?
Husk at booke en gratis og uforpligtende forundersøgelse 

Lovpligtig Botox-forundersøgelse

Som ny kunde er det nødvendigt at gennemgå en Botox-forundersøgelse med vores speciallæge, Jess Bjerre Jørgensen, efterfulgt af en 48-timers betænkningstid i overensstemmelse med Styrelsen for Patientsikkerhed.

Vi tilbyder alle nye kunder ekstra vejledning, så vi har tid til at lytte til dine forventninger og give ærlig rådgivning. På den måde kan vi sammen sammensætte den behandling, der vil give dig mest værdi for pengene både nu og på længere sigt.

Lovpligtig filler-forundersøgelse

Som ny kunde, der ønsker filler-behandling, kræves en filler-forundersøgelse, efterfulgt af en 48-timers betænkningstid i overensstemmelse med Styrelsen for Patientsikkerhed. Derfor anbefaler vi, at du som ny kunde bestiller en forundersøgelse hos en af vores erfarne kosmetiske sygeplejersker. Vi lytter til dine forventninger og giver altid ærlig rådgivning med fokus på at opnå de smukkeste og mest naturlige resultater med minimal brug af filler. På den måde tilpasser vi behandlingen, så du undgår et overfyldt udseende både nu og på længere sigt.

Er du vores næste Signaturkunde?

Hundredevis af kvinder er allerede signaturkunder!


Hvorfor?

Fordi vi egentlig ikke er så forskellige, som det måske umiddelbart ser ud til!

Vores signaturkundegruppe opfylder præcis de drømme, vi alle har til fælles: om smuk og sund hud, forebyggelse af aldringstegn og økonomiske fordele, der gør det muligt for os at realisere vores drømme.


Gør noget godt for dig selv!

Book din fordelspakke allerede i dag og træd ind i vores eksklusive signaturkundegruppe og oplev en verden af fordele og personligt velvære.