EJAL40 SKINBOSTER

ØNSKER DU AT HOLDE HUDEN SPÆNDSTIG OG OPNÅ EN NATURLIG GLØD SAMTIDIG MED DU INVESTERE I DIN HUDS FREMTIDIGE STRUKTUR OG ELASTICITET?

SÅ HAR VI LØSNINGEN TIL DIG.  EJAL40 HAR EN LØFTENDE OG OPSTRAMMENDE EFFEKT SAMTIDIG MED DEN FORBEDRER DIN HUD-KVALITET.

HVORDAN VIRKER EJAL40?

Ejal40 stimulerer fibroblast i huden, dannelsen af kollagen og elastinfibrene, hvilket resulterer i en forbedret hudkvalitet med masserer af glød.

Hyaluronsyren stimulerer produktionen af nyt kollagen og derved genoprettes det naturlige niveau af hyaluronsyre i huden, idet nedbrydningsprocessen modvirkes. Desuden er produktet designet til at forstærke hudens matrix; dette boost vil resultere i bedring af solskadet og dehydreret hud og samtidig have en fantastisk effekt på aldringstegn.

EJAL40 før og efterbilleder

HVOR OFTE BØR EJAL40 BEHANDLING GENTAGES?

Ved første behandling med Ejal40, kan behandlingen gentages med tre ugers interval indtil ønsket resultat. 

De fleste vælger efterfølgende én behandling hver 6. mdr. for konstant fuld effekt - andre kan nøjes med én behandling hver 12 mdr.

HVEM HENVENDER EJAL40 SIG TIL?

Til alle aldre der ønsker forebyggelse eller reduktion af aldringstegn, rynker, dehydreret og skadet hud. Ejal40 genopretter tabt volume og elasticitet, produktet virker opstrammende og forbedre hudstrukturen. Det perfekte antiage-våben mod slaphed samt rynker/linjer.

HVILKE OMRÅDER KAN EJAL40 ANVENDES?

Ansigt, hals, bryst og hænder.

HVORDAN INJICERES EJAL40?

Ejal40 sprøjten indeholder 2 ml gel. og har en molekylvægt på 40mg koncentreret Hyaluronsyre og derved mere effektivt end andre lignende produkter på markedet. Produktet injiceres med en meget tynd nål i 5 -punktform på hver side af ansigtet der minimerer risikoen for blå mærker.