Ejal40 skinbooster

Er en skinbooster med Ejal40 noget for dig?

Ønsker du at holde huden spændstig og opnå en naturlig glød, samtidig med at du investerer i din huds fremtidige struktur og elasticitet?
Så er Ejal40 løsningen til dig.

Hvordan virker Ejal40?

Ejal40 stimulerer fibroblast i huden, dannelsen af kollagen og elastinfibrene, hvilket resulterer i en forbedret hudkvalitet med masserer af glød.

Hyaluronsyren stimulerer produktionen af nyt kollagen og derved genoprettes det naturlige niveau af hyaluronsyre i huden, idet nedbrydningsprocessen modvirkes. Desuden er produktet designet til at forstærke hudens matrix; dette boost vil resultere i bedring af solskadet og dehydreret hud og samtidig have en fantastisk effekt på aldringstegn.

Før- og efterbilleder Ejal40

 EJAL40 har en løftende og opstrammende effekt, samtidig med at den forbedrer din hudkvalitet.

Signaturkundegruppe også noget for dig?

Hundredevis af kvinder er allerede signaturkunder!

Hvorfor?

Fordi vi egentlig ikke er så forskellige, som det ser ud til!

Vores signaturkundegruppe opfylder præcis de drømme, vi alle har til fælles: smuk og sund hud, forebyggelse af aldringstegn og økonomiske fordele, der gør det muligt for os at realisere vores drømme.


Gør noget godt for dig selv!

Book din fordelspakke allerede i dag og træd ind i vores eksklusive signaturkundegruppe og oplev en verden af fordele og personligt velvære.

Signaturkunder for 2 for 1´s pris ved Ejal40 behandling

- (Ejal40 2ml. ansigt) + (Ejal40 2ml. hals el. bryst): 2.400,-
Normalpris: 4.800,-
Behandlingsområder:  ansigt, hals eller bryst

Ofte stillede spørgsmål

Hvor ofte bør EJAL40-behandlingen gentages?

Ved første behandling med Ejal40, kan behandlingen gentages med tre ugers interval indtil ønsket resultat.

De fleste vælger efterfølgende én behandling hver 6. mdr. for konstant fuld effekt - andre kan nøjes med én behandling hver 12 mdr.

Hvem henvender Ejal40 sig til?

Til alle aldre der ønsker forebyggelse eller reduktion af aldringstegn, rynker, dehydreret og skadet hud. Ejal40 genopretter tabt volumen og elasticitet, produktet virker opstrammende og forbedre hudstrukturen. Det perfekte antiage-våben mod slaphed samt rynker/linjer.

Hvilke områder anvendes Ejal40?

Ansigt, hals, bryst og hænder.

Hvordan injiceres Ejal40?

Ejal40 sprøjten indeholder 2 ml gel. og har en molekylvægt på 40mg koncentreret Hyaluronsyre og derved mere effektivt end andre lignende produkter på markedet. Produktet injiceres med en meget tynd nål i 5 -punktform på hver side af ansigtet der minimerer risikoen for blå mærker.