Skinbooster 

Er vores prisvindende skinbooster noget for dig?

Klinikkens skinbooster har gentagne gange vundet "Årets Skinbooster", og det med god grund...

Skinbooster "Belotero Revive" 

Belotero Revive er en flydende, fugtgivende skinbooster. Denne har en fantastisk smuk og naturlig effekt på huden og dermed en god holdbarhed. Belotero Revive er special designet til at fugte huden dybdegående og har en foryngende og forfriskende virkning på hudens overflade. 

Denne filler-type er ideel til ansigt, hals og bryst. 

Hos den unge kunde kan 1 behandling give et flot resultat. Hos den midaldrende kvinde kan  2-3 behandlinger med 1 måned imellem, være nødvendigt for at opnå en flot og holdbar glød i huden. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en skinbooster?
En SkinBooster er en meget fin og tynd filler-type som består af hyaluronsyre og vand, som allerede findes i vores krop samt glycerol.
Hyaluronsyre produceres naturligt i vores underhud. Produktionen bliver desværre mindre med alderen, hvorfor vi mister fylde og spændstighed. Ved at genetablere den tabte hyaluronsyre vil du tilføre din hud masser af fugt og fylde.


Hvor lang tid holder en Belotero Revive skinbooster?
Belotero Revive er kendt for sin lange holdbarhed, helt op mod 9 måneder.

5 ting Revive vil gøre for din hud:

  • Reducere rødmen.
  • Forbedre din hydration i huden.
  • Booste din hudkvalitet.
  • Redefinere din huds spændstighed.
  • Glatte din hud.

Er der bivirkninger ved en skinbooster?
Der kan føles lidt ubehag ved selve behandlingen. De hyppigste bivirkninger er hævelse, rødme og blålig misfarvning omkring indstiksstedet. Hvis du lider af forkølelsessår, kan behandlingen fremprovokere et udbrud og det kan derfor være hensigtsmæssigt, at du tager forebyggende medicin.
I sjældne tilfælde kan der opstå alvorlige komplikationer i forbindelse med Skinbooster-behandling. Komplikationer kan opstå, hvis produktet ved en fejl injiceres ind i et blodkar.
For at minimere risikoen for bivirkninger aspirere vi altid inden injektion (trække tilbage på stemplet af sprøjten).

Hvornår ser jeg det endelige resultat af skinbooster?
Du kan se mere fylde eller glattere hud øjeblikkeligt eller inden for et par dage, men det kan tage op til to uger, før hævelsen falder helt og det endelige resultat er synligt. Du har ikke nogen nedetid, men det er meget almindeligt, at der kan komme lidt blå mærker og hævelser på injektionsstederne. Disse bivirkninger skulle forsvinde inden for en uge til to.

Signaturkundegruppe også noget for dig?

Hundredevis af kvinder er allerede signaturkunder!

Hvorfor?

Fordi vi egentlig ikke er så forskellige, som det ser ud til!

Vores signaturkundegruppe opfylder præcis de drømme, vi alle har til fælles: smuk og sund hud, forebyggelse af aldringstegn og økonomiske fordele, der gør det muligt for os at realisere vores drømme.


Gør noget godt for dig selv!

Book din fordelspakke allerede i dag og træd ind i vores eksklusive signaturkundegruppe og oplev en verden af fordele og personligt velvære.