SKINBOOSTER

KLINIKKENS SKINBOOSTER HAR GENTAGNE GANGE VUNDET "ÅRETS SKINBOOSTER" 
OG DET MED GOD GRUND...

KLINIKKENS SKINBOOSTER "BELOTERO REVIVE" ER BYGGET OP PÅ EN HELT ANDEN MÅDE END ANDRE HA-FILLER SKINBOOSTER

Belotero Revive er en flydende, fugtgivende skinbooster. Denne har en fantastisk smuk og naturlig effekt på huden og dermed en god holdbarhed. Belotero Revive er special designet til at fugte huden dybdegående og har en foryngende og forfriskende virkning på hudens overflade. 

Denne filler-type er ideel til ansigt, hals og bryst. 

Hos den unge kunde kan 1 behandling give et flot resultat. Hos den midaldrende kvinde kan  2-3 behandlinger med 1 måned imellem, være nødvendigt for at opnå en flot og holdbar glød i huden. 

HVAD ER EN SKINBOOSTER?

En SkinBooster er en meget fin og tynd filler-type som består af hyaluronsyre og vand, som allerede findes i vores krop samt glycerol.

Hyaluronsyre produceres naturligt i vores underhud. Produktionen bliver desværre mindre med alderen, hvorfor vi mister fylde og spændstighed. Ved at genetablere den tabte hyaluronsyre vil du tilføre din hud massere af fugt og fylde.

HVOR LANG TID HOLDER EN BELOTERO REVIVE SKINBOOSTER?

Belotero Revive er kendt for sin lange holdbarhed, helt op mod 9 måneder.

NÆVN 5 TING REVIVE VIL GØRE FOR MIN HUD?

  • Forbedrer din hydration i huden.

  • Booster din hudkvalitet.

  • Redefinerer din huds spændstighed.

  • Glatter din hud.

  • Reducerer rødmen.

ER DER BIVIRKNINGER VED EN SKINBOOSTER?

Der kan føles lidt ubehag ved selve behandlingen. De hyppigste bivirkninger er hævelse, rødme og blålig misfarvning omkring indstiksstedet. Hvis du lider af forkølelsessår, kan behandlingen fremprovokere et udbrud og det kan derfor være hensigtsmæssigt, at du tager forebyggende medicin.

I sjældne tilfælde kan der opstå alvorlige komplikationer i forbindelse med Skinbooster-behandling. Komplikationer kan opstå, hvis produktet ved en fejl injiceres ind i et blodkar.
For at minimere risikoen for bivirkninger aspirere vi altid inden injektion (trække tilbage på stemplet af sprøjten). 

HVORNÅR SER JEG DET ENDELIGE RESULTAT AF SKINBOOSTER?

Du kan se mere fylde eller glattere hud øjeblikkeligt eller inden for et par dage, men det kan tage op til to uger, før hævelsen falder helt og det endelige resultat er synligt. Du har ikke nogen nedetid, men det er meget almindeligt, at der kan komme lidt blå mærker og hævelser på injektionsstederne. Disse bivirkninger skulle forsvinde inden for en uge til to.