Mød teamet bag Christine Rewitz Kosmetisk Klinik


Christine Rewitz Kosmetisk Klinik er drevet af en stærk ambition om at højne branchens standarder. 

Klinikken er anerkendt som førende inden for naturlige og æstetiske resultater og består udelukkende af specialuddannede sygeplejersker og læger, der alle er autoriserede og godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed.

"Vi bestræber os altid på at opnå naturlige resultater uden at gå på kompromis med din sikkerhed. Vi værdsætter tillid og nære kunderelationer. Vi lytter til dine forventninger og giver altid ærlig rådgivning, hvilket måske er grunden til, at mere end 80% af vores nye kunder kommer til os via anbefaling."

Christine Rewitz
Intensiv sygeplejerske & kosmetisk sygeplejerske
Ejer af Christine Rewitz Kosmetisk klinikChristine Rewitz er en erfaren kosmetisk behandler, der er specialiseret i at opnå naturlige resultater.

Christine Rewitz´ baggrund som intensiv sygeplejerske har lært hende vigtigheden af konstant at udvikle sig og holde sig opdateret med den nyeste viden og de sikreste teknikker. Christine Rewitz deltager løbende i kurser, komplikationskurser og konferencer både herhjemme og i udlandet for at forbedre sine færdigheder og viden.

Christine Rewitz Kosmetisk Klinik er godkendt og registreret af Styrelsen for Patientsikkerhed. Christine Rewitz er registreret som kosmetisk medhjælper under opsyn af Speciallægerne Jess Bjerre Jørgensen og Maja Bjerre Christiansen.

Vi lægger stor vægt på kvalitet og personlig kontakt med vores kunder. Vores mål er, at du føler dig tryg hele vejen fra første samtale til behandlingen. Din tilfredshed er det vigtigste for os.

Af den grund vil du også opleve en afslappende atmosfære, når du træder ind i vores klinik. Det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas fra det øjeblik, du træder ind i klinikken. Vores mål er at rådgive dig ud fra dine ønsker og kombinere det med vores faglige ekspertise og erfaring. Sammen arbejder vi hen imod at skabe en naturlig, harmonisk og smuk forandring, der passer præcist til dig.

Charlotte Fromm Muff
Intensiv sygeplejerske & kosmetisk sygeplejerske


Charlotte Fromm Muff er en erfaren intensiv og kosmetisk sygeplejerske, der har specialiseret sig inden for kosmetiske behandlinger med naturlige resultater.

Charlotte er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhede, herunder Botox, fillers, kemisk peeling og laserterapi som medhjælper under opsyn af Speciallægerne Jess Bjerre Jørgensen og Maja Bjerre Christiansen.

Charlottes uddannelsesbaggrund sikrer dig en behandler med høj faglig viden, korrekt medicinhåndtering, fokus på god hygiejne og sikre injektionsteknikker.

Charlotte skaber smukke og naturlige resultater samtidig med at hendes varme og omsorgsfulde personlighed sikrer dig en tryg oplevelse.

Line Rosquist Zederkof Falk-Petersen

Sygeplejerske og kosmetisk sygeplejerske


Line Rosquist Zederkof Falk-Petersen  er en erfaren kosmetisk sygeplejerske med omfattende uddannelse inden for både generel sygepleje og kosmetiske behandlinger, såsom filler, Botox, kemisk peeling, microneedling og professionel hudrådgivning.

Line Rosquist Zederkof Falk-Petersen er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed som medhjælper under opsyn af Speciallægerne Jess Bjerre Jørgensen og Maja Bjerre Christiansen, som ligeledes har spillet en afgørende rolle i at uddanne Line til den erfarne og kompetente kosmetiske sygeplejerske, hun er i dag. Vi er stolte over at kunne tilbyde jer behandlinger hos Line, som er produkt af så kompetent oplæring.

Line Rosquist Zederkof Falk-Petersen  er kendt for sin omhyggelighed og grundighed. Hun lægger stor vægt på at udføre behandlinger, der ser naturlige og smukke ud. Line Rosquist Zederkof Falk-Petersen er tillidsfuld, imødekommende, hjertevarm og byder jer altid velkommen med et stor smil og positivt humør.

Line er også vores specialist inden for hud og SkinPen behandlinger.

Jess Bjerre Jørgensen

Speciallæge i almen medicin Jess Bjerre Jørgensen er registreret som virksomhedsansvarlige læge på klinikken. (jfr. lov om kosmetiske behandlinger).


Jess Bjerre Jørgensen og  Maja Bjerre Christensen er speciallæger i almen medicin og fungerer som registrerede virksomhedsansvarlige læger på klinikken.

Maja og Jess Bjerre tager aktivt del i udviklingen af klinikken og af hver enkelt behandler ved at tilbyde kurser, vidensdeling og gruppevejledninger. De har en høj standard og moral, hvilket er betydningsfuldt for klinikken og i sidste ende dig som kunde.

Jess Bjerre er ansvarlig for alle lovpligtige Botox forundersøgelser, jfr. Styrelsen for Patientsikkerhed. Botox forundersøgelsen er gratis og uforpligtende.

Når de lovpligtige 48 timer efter din forundersøgelse er gået, kan du behandles hos en af klinikkens kosmetiske sygeplejersker.

Er du vores næste Signaturkunde?

Hundredevis af kvinder er allerede signaturkunder!


Hvorfor?

Fordi vi egentlig ikke er så forskellige, som det måske umiddelbart ser ud til!

Vores signaturkundegruppe opfylder præcis de drømme, vi alle har til fælles: om smuk og sund hud, forebyggelse af aldringstegn og økonomiske fordele, der gør det muligt for os at realisere vores drømme.


Gør noget godt for dig selv!

Book din fordelspakke allerede i dag og træd ind i vores eksklusive signaturkundegruppe og oplev en verden af fordele og personligt velvære.