Mød teamet bag Christine Rewitz Kosmetisk Klinik


Christine Rewitz Kosmetisk Klinik er drevet af en stærk ambition om at højne branchens standarder. 

Klinikken er anerkendt som førende inden for naturlige og æstetiske resultater og består udelukkende af specialuddannede sygeplejersker og læger, der alle er autoriserede og godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed.

"Vi bestræber os altid på at opnå naturlige resultater uden at gå på kompromis med din sikkerhed. Vi værdsætter tillid og nære kunderelationer. Vi lytter til dine forventninger og giver altid ærlig rådgivning, hvilket måske er grunden til, at mere end 80% af vores nye kunder kommer til os via anbefaling."

Christine Rewitz
Intensiv sygeplejerske & kosmetisk sygeplejerske
Ejer af Christine Rewitz Kosmetisk klinik


Christine Rewitz er en erfaren kosmetisk behandler, der er specialiseret i at opnå naturlige resultater.

Christine Rewitz´ baggrund som intensiv sygeplejerske har lært hende vigtigheden af konstant at udvikle sig og holde sig opdateret med den nyeste viden og de sikreste teknikker. Christine Rewitz deltager løbende i kurser, komplikationskurser og konferencer både herhjemme og i udlandet for at forbedre sine færdigheder og viden.

Christine Rewitz Kosmetisk Klinik er godkendt og registreret af Styrelsen for Patientsikkerhed. Christine Rewitz er registreret som kosmetisk medhjælper under opsyn af Speciallægerne Jess Bjerre Jørgensen og Maja Bjerre Christiansen.

Vi lægger stor vægt på kvalitet og personlig kontakt med vores kunder. Vores mål er, at du føler dig tryg hele vejen fra første samtale til behandlingen. Din tilfredshed er det vigtigste for os.

Af den grund vil du også opleve en afslappende atmosfære, når du træder ind i vores klinik. Det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas fra det øjeblik, du træder ind i klinikken. Vores mål er at rådgive dig ud fra dine ønsker og kombinere det med vores faglige ekspertise og erfaring. Sammen arbejder vi hen imod at skabe en naturlig, harmonisk og smuk forandring, der passer præcist til dig.

Charlotte Fromm Muff
Intensiv sygeplejerske & kosmetisk sygeplejerske


Charlotte Fromm Muff er en erfaren intensiv og kosmetisk sygeplejerske, der har specialiseret sig inden for kosmetiske behandlinger med naturlige resultater.

Charlotte er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhede, herunder Botox, fillers, kemisk peeling og laserterapi som medhjælper under opsyn af Speciallægerne Jess Bjerre Jørgensen og Maja Bjerre Christiansen.

Charlottes uddannelsesbaggrund sikrer dig en behandler med høj faglig viden, korrekt medicinhåndtering, fokus på god hygiejne og sikre injektionsteknikker.

Charlotte skaber smukke og naturlige resultater samtidig med at hendes varme og omsorgsfulde personlighed sikrer dig en tryg oplevelse.

Line Rosquist Zederkof Falk-Petersen

Sygeplejerske og kosmetisk sygeplejerske


Line Rosquist Zederkof Falk-Petersen  er en erfaren kosmetisk sygeplejerske med omfattende uddannelse inden for både generel sygepleje og kosmetiske behandlinger, såsom filler, Botox, kemisk peeling, microneedling og professionel hudrådgivning.

Line Rosquist Zederkof Falk-Petersen er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed som medhjælper under opsyn af Speciallægerne Jess Bjerre Jørgensen og Maja Bjerre Christiansen, som ligeledes har spillet en afgørende rolle i at uddanne Line til den erfarne og kompetente kosmetiske sygeplejerske, hun er i dag. Vi er stolte over at kunne tilbyde jer behandlinger hos Line, som er produkt af så kompetent oplæring.

Line Rosquist Zederkof Falk-Petersen  er kendt for sin omhyggelighed og grundighed. Hun lægger stor vægt på at udføre behandlinger, der ser naturlige og smukke ud. Line Rosquist Zederkof Falk-Petersen er tillidsfuld, imødekommende, hjertevarm og byder jer altid velkommen med et stor smil og positivt humør.

Line er også vores specialist inden for hud og SkinPen behandlinger.

Jess Bjerre Jørgensen

Læge med speciale i almen medicin og lægelig ansvarlig for “behandling med botulinumtoksin”,  jfr. Styrelsen for Patientsikkerhed.

Som ansvarlig læge varetager Jess alle nødvendige Botox-forundersøgelser i

overensstemmelse med retningslinjerne fra Styrelsen for Patientsikkerhed.

Jess sikrer ikke kun professionel og omhyggelig vejledning under din Botox-forundersøgelse; han er også med til at højne klinikkens sikkerhed og standarder ved konstant at udvikle sig og dele sin viden med resten af teamet. Sammen med sin hustru, Maja, driver han både en lægepraksis og Vita Nova Skincare. 

Botox-forundersøgelsen er gratis og uden uforpligtende. Efter at have haft de lovpligtige 48 timers betænkningstid, kan du frit booke dine Botox-behandlinger hos en af klinikkens kosmetiske sygeplejersker.

Maja Bjerre Christensen

Læge med speciale i almen medicin og lægelig ansvarlig for “behandling med ikke permanent Filler”,  jfr. Styrelsen for Patientsikkerhed.

Maja er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed som klinikkens ansvarlige læge for alle behandlinger med ikke-permanente filler.  

Maja og hendes mand, Jess, står sammen om at drive både en lægepraksis og Vita Nova Skincare. Med deres mange års erfaring inden for hudsygdomme, kosmetiske behandlinger og hudpleje, er vi dybt taknemmelige for at have Maja og Jess med i vores lille team, hvor de bidrager til at styrke og løfte klinikkens standard.

Filler-forundersøgelsen er gratis og uden uforpligtende og foregår hos en af klinikkens erfarende kosmetiske sygeplejersker. Efter at have haft de lovpligtige 48 timers betænkningstid, kan du frit booke dine Filler-behandlinger hos en af klinikkens kosmetiske sygeplejersker.

Er du vores næste Signaturkunde?

Hundredevis af kvinder er allerede signaturkunder!

Hvorfor?

Fordi vi egentlig ikke er så forskellige, som det ser ud til!

Vores signaturkundegruppe opfylder præcis de drømme, vi alle har til fælles: smuk og sund hud, forebyggelse af aldringstegn og økonomiske fordele, der gør det muligt for os at realisere vores drømme.


Gør noget godt for dig selv!

Book din fordelspakke allerede i dag og træd ind i vores eksklusive signaturkundegruppe og oplev en verden af fordele og personligt velvære.