Få en gratis og uforpligtende forundersøgelsen

De fleste af vores behandlinger kræver en konsultation og efterfølgende 48 timers betænkningstid i henhold til Styrelsen for Patientsikkerhed.
Derfor anbefaler vi, at du som ny kunde bestiller tid til forundersøgelse hos en af vores erfarne kosmetiske sygeplejersker, hvor vi gennemgår dine ønsker.

Hvad kræver det at få en behandling?


Forundersøgelse er et Lovkrav: Det er vigtigt at bemærke, at ifølge loven kræves det, at der foretages en forundersøgelse mindst 48 timer før din første behandling. Dette er en juridisk forpligtelse, som vi ikke går på kompromis med.


Hvis du allerede har haft en forundersøgelse hos os: Hvis du tidligere har været til en forundersøgelse hos Christine Rewitz Kosmetisk Klinik, kan du blot booke din behandlingstid.

Botox forundersøgelse

Som ny kunde er det nødvendigt at gennemgå en Botox-forundersøgelse med vores speciallæge, Jess Bjerre Jørgensen, efterfulgt af en 48-timers betænkningstid i overensstemmelse med Styrelsen for Patientsikkerhed.

Vi tilbyder alle nye kunder ekstra vejledning, så vi har tid til at lytte til dine forventninger og give ærlig rådgivning. På den måde kan vi sammen sammensætte den behandling, der vil give dig mest værdi for pengene både nu og på længere sigt.

Filler forundersøgelse

Som ny kunde, der ønsker filler-behandling, kræves en filler-forundersøgelse, efterfulgt af en 48-timers betænkningstid i overensstemmelse med Styrelsen for Patientsikkerhed. Derfor anbefaler vi, at du som ny kunde bestiller en forundersøgelse hos en af vores erfarne kosmetiske sygeplejersker. Vi lytter til dine forventninger og giver altid ærlig rådgivning med fokus på at opnå de smukkeste og mest naturlige resultater med minimal brug af filler. På den måde tilpasser vi behandlingen, så du undgår et overfyldt udseende både nu og på længere sigt.

Personlig Vejledning 

Under forundersøgelsen vil vores dygtige personale vejlede dig om de forskellige behandlingsmuligheder, der er tilgængelige, baseret på dine behov og ønsker. Vores mål er altid at skabe naturlige og æstetiske resultater. Vi udarbejder en skræddersyet behandlingsplan, der er skabt specifikt til dig og dine ønsker.

Forundersøgelse ved klinikskifte

Har du tidligere fået behandling et andet sted og ønsker at skifte til Christine Rewitz Kosmetisk Klinik, så kræver det en ny forundersøgelse. Dette er et lovkrav og gælder for din sikkerhed, så vi kan give dig den bedst mulige rådgivning og behandlingsplan.

Generelt om forundersøgelser


  • Botox Forundersøgelse: Vores ansvarlige læge vil udføre en forundersøgelse, der tager ca. 10 minutter.
  • Filler Forundersøgelse (herunder Profhilo, Ejal40 og skinbooster): Vores erfarne kosmetiske sygeplejersker vil udføre en grundig filler forundersøgelse, tager ca. 30 minutter.
  • SkinPen forundersøgelse: Før din første SkinPen-behandlinger gennemgår vi din forundersøgelse. Der er ingen betænkningstid så vi kan behandle dig med det samme.
  • Opløsning af filler med hyalase forundersøgelse: Hvis du overvejer opløsning af filler med hyalase, vil vores kosmetiske sygeplejersker forud for din behandling udføre en lille test om du kan tåle hyalasen.

Er du vores næste Signaturkunde?

Hundredevis af kvinder er allerede signaturkunder!


Hvorfor?

Fordi vi egentlig ikke er så forskellige, som det måske umiddelbart ser ud til!

Vores signaturkundegruppe opfylder præcis de drømme, vi alle har til fælles: om smuk og sund hud, forebyggelse af aldringstegn og økonomiske fordele, der gør det muligt for os at realisere vores drømme.


Gør noget godt for dig selv!

Book din fordelspakke allerede i dag og træd ind i vores eksklusive signaturkundegruppe og oplev en verden af fordele og personligt velvære.