Hvor kan jeg få Botox i Esbjerg?

Førende i naturlige resultater med Botox i hjertet af Esbjerg


Vi bestræber os altid på at opnå naturlige resultater uden at gå på kompromis med din sikkerhed.

Vi lytter altid til dine forventninger og giver ærlig rådgivning.

Vi værdsætter tillid og nære kunderelationer, hvilket måske er grunden til, at mere end 80% af vores nye kunder kommer til os via anbefaling.

Hvorfor vælge os?


At lægge navn til er mere end en forpligtelse..
...det er din personlige garanti for kvalitet, sikkerhed og frem for alt, æstetiske og naturlige resultater.


Christine Rewitz Kosmetisk Klinik er drevet af en stærk ambition om at højne branchens standarder. Klinikken er anerkendt som førende inden for naturlige og æstetiske resultater og består udelukkende af specialuddannede sygeplejersker og læger, der alle er autoriserede og godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed.

Hvor kan en Botox behandling hjælpe mig?

En behandling med Botox kan fjerne bekymringsrynker, panderynker, smilerynker, næserynker,  rygerynker, tandkødssmil, nedadvendte mundvige og kraftige halsbånd (platysma). Derudover kan man med Botox lave ´LipFlip´, brynløft og behandle kraftige kæbemuskler. Se før og efter billeder af alle behandlingerne her.

Er du vores næste Signaturkunde?

Hundredevis af kvinder er allerede signaturkunder!

Hvorfor?

Fordi vi egentlig ikke er så forskellige, som det ser ud til!

Vores signaturkundegruppe opfylder præcis de drømme, vi alle har til fælles: smuk og sund hud, forebyggelse af aldringstegn og økonomiske fordele, der gør det muligt for os at realisere vores drømme.


Gør noget godt for dig selv!

Book din fordelspakke allerede i dag og træd ind i vores eksklusive signaturkundegruppe og oplev en verden af fordele og personligt velvære.

Hvordan foregår en Botox behandling?

1. Lovpligtig Botox-forundersøgelse:  48 timer inden din første Botox-behandling hos vores klinikansvarlige speciallæge.

2. Skræddersyet behandlingsplan: Inden din første behandling udarbejder vi en personlig behandlingsplan, der tager højde for din specifikke anatomi, ansigtstræk og forventninger.

3. Forberedelse til din behandling - undgå blå mærker: En uge inden din behandling vil du modtage en e-mail med vores bedste råd til, hvad du selv kan gøre for at undgå at få blå mærker.
4. Botox behandlingen: Under behandlingen injicerer vores special-uddannede kosmetiske-sygeplejersker, Botox i de relevante muskelområder ved hjælp af en meget tynd nål. Denne proces er normalt smertefri og tager kun få minutter.

5. Efter din behandling: Efter din behandling modtager du en grundig mundtlig vejledning om, hvad du skal undgå i de efterfølgende dage, samt en e-mail med skriftlige gentagelser af alle vores bedste råd til efter din behandling.

6. Virkning: Efter behandlingen vil du gradvist opleve virkningen. De første resultater begynder at vise sig efter 2-3 dage, og den maksimale effekt opnås normalt efter 10-14 dage.

7. Opfølgning: Vi planlægger altid som minimum en opfølgning efter din første Botox behandling for at vurdere resultatet og din tilfredshed.

8. Vedligeholdelse: Botox-effekten er midlertidig og varer mellem 3-6 måneder (i nogle tilfælde 8 måneder), gentagne behandlinger er nødvendige, hvis du ønsker at opretholde resultatet

9. Bivirkninger: Botox-behandlingen er generelt sikker, men kan i sjældne tilfælde medføre midlertidige bivirkninger. Du vil modtage præcis information om eventuelle bivirkninger ved din forundersøgelse, både mundtligt og skriftligt.

10. Priser: Som en signaturkunde er der betydelige besparelser, især på dine Botox-behandlinger. For mere information om disse fordele, besøg vores "Signaturkunde" side.

Klar til næste skridt?

Som ny kunde er det nødvendigt at gennemgå en Botox-forundersøgelse med vores speciallæge, Jess Bjerre Jørgensen, efterfulgt af en 48-timers betænkningstid i overensstemmelse med Styrelsen for Patientsikkerhed.

Smuk indretning, rolig atmosfære, nem parkering og diskret indgang

Klinikken er smukt designet med en rolig og afslappende atmosfære, der afspejler vores æstetiske værdier.
Vi tilbyder nem parkering i baggården og har en egen diskret indgang, så du nemt kan ankomme og forlade klinikken med fuld anonymitet

- Mange af  kunder kommer fra andre områder som 

Hjerting, Fanø, Varde, Tjæreborg og Bramming, men også kunder fra Ribe, Holsted, Agerbæk, Ølgod, Grindsted, Rødding, Vejen og Billund har hørt om klinikkens ry og fundet vejen.