BRYNLØFT MED BOTOX I ESBJERG

Ønsker du at få løftet dine bryn og se mere frisk ud?

Vi behandler nemt og effektivt tunge og trætte øjne med Botox. Hvis huden over øjenlågene hænger eller brynene sidder lavt, kan det resultere i et træt og uoplagt ansigtsudtryk. Dette skyldes enten den naturlige aldring eller medfødte faktorer. Heldigvis kan vi nemt og effektivt behandle begge dele med Botox. Ved at afslappe musklerne, der trækker ned i brynene, opnår du en naturlig opstramning af både øjenlåg og bryn, hvilket giver dine øjne et mere åbent og friskt udseende.

Effekten af behandlingen bliver synlig allerede inden for 2 uger. For hver gentagen behandling kan du opleve, at resultatet varer længere.

Aldrig mere trætte og tunge øjne

Hos Christine Rewitz Kosmetisk Klinik tilbyder vi et effektiv brynløft med Botox, der åbner dine øjne giver et opfriskende udtryk.

Brynløft med Botox afslapper de muskler, der trækker øjenbrynene nedad. Dette resulterer i brynløftet, som åbner og forfrisker dit udseende. Med vores Botox-behandling til brynløft kan du opnå et markant friskere udseende. Proceduren er hurtig, næsten smertefri og indebærer minimal nedetid, hvilket gør det let for dig at genoptage dine daglige aktiviteter. Lad os hjælpe dig med at opnå din drøm om et friskere udseende, med vores Botox-behandling til brynløft.

Sådan foregår et brynløft med Botox

Botox Forundersøgelse: Gratis og Uforpligtende

Resultat: Synligt inden for 3-14 dage efter behandlingen.

Bonus Effekt: Ofte løftes øvre øjenlåg så meget, at øjenskyggen igen bliver synlig, og mascaraen forbliver på øjenvipperne.

Varighed: 20-30 minutter.

Holdbarhed: 3-6 måneder.

Er du vores næste Signaturkunde?

Hundredevis af kvinder er allerede signaturkunder!

Hvorfor?

Fordi vi egentlig ikke er så forskellige, som det ser ud til!

Vores signaturkundegruppe opfylder præcis de drømme, vi alle har til fælles: smuk og sund hud, forebyggelse af aldringstegn og økonomiske fordele, der gør det muligt for os at realisere vores drømme.


Gør noget godt for dig selv!

Book din fordelspakke allerede i dag og træd ind i vores eksklusive signaturkundegruppe og oplev en verden af fordele og personligt velvære.

Hvorfor vælge os til dit brynløft med Botox?

At lægge navn til er mere end en forpligtelse..
...det er din personlige garanti for kvalitet, sikkerhed og frem for alt, æstetiske og naturlige resultater.

Christine Rewitz Kosmetisk Klinik er drevet af en stærk ambition om at højne branchens standarder. 

Klinikken er anerkendt som førende inden for naturlige og æstetiske resultater og består udelukkende af specialuddannede sygeplejersker og læger, der alle er autoriserede og godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed.

"Vi bestræber os altid på at opnå naturlige resultater uden at gå på kompromis med din sikkerhed. Vi værdsætter tillid og nære kunderelationer. Vi lytter til dine forventninger og giver altid ærlig rådgivning, hvilket måske er grunden til, at mere end 80% af vores nye kunder kommer til os via anbefaling."

Smuk indretning, rolig atmosfære, nem parkering og diskret indgang

Klinikken er smukt designet med en rolig og afslappende atmosfære, der afspejler vores æstetiske værdier.
Vi tilbyder nem parkering i baggården og har en egen diskret indgang, så du nemt kan ankomme og forlade klinikken med fuld anonymitet.

Klar til næste skridt?

Som ny kunde er det nødvendigt at gennemgå en Botox-forundersøgelse med vores speciallæge, Jess Bjerre Jørgensen, efterfulgt af en 48-timers betænkningstid i overensstemmelse med Styrelsen for Patientsikkerhed.

Ofte stillede spørgsmål om Botox

Hvad er Botox?
Botox er en effektiv behandling til at reducere rynker og fine linjer i ansigtet, der kan hjælpe dig med at opnå et yngre og mere forfrisket udseende. Vi anbefaler, at du læser vores information om Botox og Botox-behandling.
Botox, også kendt som Botulinum Toxin Type A, er en populær løsning til at bekæmpe de uønskede mimiske ansigtsrynker og furer, der opstår naturligt med alderen som et resultat af vores ansigtsmimik, såsom at knibe øjnene sammen, rynke panden og smile.
Produktet Botox har været anvendt i kosmetiske behandlinger i mere end 40 år og har hjulpet millioner af mennesker med at opnå et ungdommeligt udseende. Udover dets æstetiske fordele bliver Botox mere og mere populær i den medicinske verden til at afslappe muskler hos patienter der har gavn af den afslappede effekt. Botox bruges blandt andet til handicappede med spastiske lammelser, blærespasmer, på intensivafdelinger og ved svær migræne.
Ved Botox behandlinger i ansigtet mod rynker, injiceres kun en brøkdel ift. til i den medicinske verden. Den minimale dosis af Botox får de involverede muskler til at slappe af, hvilket udglatter synligheden af rynker og furer, og giver dig en mere glat hud og et ungdommeligt udseende.
Søger du en klinik med højtuddannet personale der er specialiseret inden for sikre teknikker og naturlige resultater og altid vejleder dig ærligt? Så er vi den rette klinik for dig. Kontakt os i dag eller book selv en forundersøgelse.
 Hvordan foregår en Botox behandling?
En Botox behandling udføres ved præcist at injicere produktet direkte i de relevante ansigtsmuskler ved hjælp af en meget tynd nål. Mange beskriver ubehaget som sammenligneligt med et let myggestik. Botox produktet, opløses i sterilt vand, inden det injiceres med den meget tynde nål i mikrodoser i de specifikke muskler i det ønskede område. Selvom selve behandlingen kun tager få minutter, sætter vi altid en halv time af til dine Botox-behandlinger. Dette giver tryghed og de bedste resultater, da vi har tid til at planlægge behandlingen ud fra dine ønsker og forventninger.
Vi er professionelle og specialiseret i behandlinger med et naturligt resultat og vejleder altid ærligt, derfor vil du muligvis opleve at vi rådgiver og vejleder dig i en anden retning end den du selv havde forestillet dig. Det gør vi udelukkende fordi vi ønsker at du får de bedste resultater ud af færrest behandlinger så vi passer på dit naturlige udseende og din pengepung.
Det er vigtigt at huske, at en botox-behandling kræver en lovpligtig forundersøgelse hos vores klinikansvarlige læge, og der skal gå mindst 48 timer, fra forundersøgelse til din første behandling kan udføres i henhold til Styrelsen For Patientsikkerhed.
 Hvor lang tid tager behandlingen?
En typisk Botox-behandling tager omkring 15 minutter, afhængigt af antallet af områder, der skal behandles. Efter behandlingen kan du gå tilbage til dine daglige aktiviteter, herunder arbejde, med det samme, hvilket gør Botox behandling til en nem og hurtig løsning på uønskede rynker.
 Hvordan virker Botox?
Botox fungerer ved at blokere nerveimpulser til de specifikke ansigtsmuskler, der behandles. Dette forhindrer disse muskler i at trække sig sammen, hvilket resulterer i en glattere hud uden rynker.
Således blokerer Botox nerveimpulser i den specifikke muskel, der behandles, og skaber en glat hud uden dybe rynker.
 Hvornår kan jeg se resultatet af Botox behandling?
Det tager normalt 2-3 dage, før Botox begynder at virke, og fuld effekt opnås normalt inden for 10-14 dage efter behandlingen.
 Hvornår kan jeg vende tilbage til daglige gøremål efter Botox behandling?
Efter en Botox-behandling er der normalt ingen restitutionstid. Du kan vende tilbage til dine daglige aktiviteter eller arbejde umiddelbart efter behandlingen.
 Hvor lang tid holder en Botox behandling?
Holdbarheden er meget individuel, typisk er holdbarheden af en Botox behandling 3-6 måneder, og i visse tilfælde kan det endda vare op til 8 måneder. Den første behandling holder sjældent mere en 3 måneder, men ved gentagne og regelmæssige behandlinger oplever mange en længerevarende effekt sammenlignet med den første behandling. Derfor anbefaler vi, at du (specielt til en start) overvejer regelmæssige vedligeholdende behandlinger som en investering i dine fremtidige behandlinger.
For at sikre, du opnår de bedste resultater af din botox-behandling, tilbyder vi altid en gratis kontrol og gratis touch up, 14 dage efter din behandling og senest inden for 3 uger. Dette giver os mulighed for at vurdere resultatet af din Botox behandling og sikre, at du har fået den helt korrekte dosis.
 Hvad skal man være opmærksom på efter Botox behandling?
- Undgå alkohol og blodfortyndende medicin: Undgå alkohol i dagene op til din behandling, da dette kan øge risikoen for blå mærker og blødning.
- Undgå anstrengende fysisk aktivitet: Undgå intens træning eller aktiviteter, der kan øge blodcirkulationen i de behandlede områder i mindst 24 timer efter behandlingen. Dette kan hjælpe med at forhindre spredning af Botox.
- Undgå at trykke eller gnide det behandlede område: Undgå at trykke hårdt på det behandlede område eller gnide det i mindst 24 timer efter behandlingen.
- Undgå udsættelse for varme: Undgå saunaer, dampbade, solbadning og varme karbade i mindst 24 timer efter behandlingen, da varme kan påvirke Botox'ens effektivitet.
- Undgå ansigtsbehandlinger: Undgå andre ansigtsbehandlinger, såsom ansigtsmassage eller ansigtsbehandling, i en uges tid efter Botox-behandlingen.
- Undgå at ligge dig ned eller bøje dig fremad: Undgå at ligge dig ned eller bøje dit ansigt fremad eller nedad i mindst 4 timer efter behandlingen, da dette kan påvirke, hvor Botox fordeles i ansigtet.
- Undgå makeup: Undgå at anvende makeup i det behandlede område i mindst 4 timer efter behandlingen.
 Hvor kan en Botox behandling hjælpe?
Bekymringsrynker mellem brynene (glabella), Panderynker, Smilerynker (kragetæer), Næserynker (bunny lines), Lipflip, Rygerynker på overlæben, Brynløft, Tandkødssmil (gummy smile), Kraftige halsbånd (platysma), Kraftig kæbemuskel
 Kan der være komplikationer eller bivirkninger ved Botox?
Uønskede bivirkninger i forbindelse med brugen af Botox er sjældne, selv efter mere end 40 års brug i over 60 forskellige lande. Den mest almindelige bivirkning er ømhed eller et lille blåt mærke på det område, hvor Botox er blevet injiceret. Dette ubehag minder ofte om følelsen af et let myggestik. I sjældne tilfælde kan Botox forårsage en midlertidig svækkelse af de nærliggende muskler.
Bivirkninger efter en Botox behandling vil forsvinde i takt med at virkningen af Botox aftager. Det er derfor vigtigt at fremhæve, at der på verdensplan ikke er rapporteret om længerevarende bivirkninger som følge af Botox-behandlinger.
Husk lovpligtig forundersøgelse minimun 48 timer inden din første behandling med Botox.
Som ny kunde hos Christine Rewitz Kosmetisk Klinik, er det lovpligtigt at få foretaget en forundersøgelse af den tilknyttede speciallæge.