Opløsning af filler

- med hyalase

Hvordan foregår en behandling af opløsning af filler

Behandlingen med hyalase er hurtig og virker straks.

Opløsning af filler udføres ved at injicere et stof der kaldes Hyalase. I Hyalase findes enzymet Hyalurinidase, der ved injicering kan opløse Hyaluronsyre (filler) ved at accelererer absorptionen af Hyaluronsyren i filleren, hvorved den nedbrydes.

Størstedelen af ​​effekten finder sted inden for 24 timer, men det kan tage op til 5 dage før det endelige resultat viser sig.
Under injektionen kan der opleves en stærk svien/brændende fornemmelse i området, der bliver behandlet. Dette er dog midlertidig og vil gå over efter injektion.

Hvis du efterfølgende ønsker at få filler ved det behandlede område, skal der gå mini. 2 uger fra opløsning til genopfyldning.

Opløsning af filler fra andre klinikker
før & efter billeder

Signaturkundegruppe også noget for dig?

Hundredevis af kvinder er allerede signaturkunder!


Hvorfor?

Fordi vi egentlig ikke er så forskellige, som det måske umiddelbart ser ud til!

Vores signaturkundegruppe opfylder præcis de drømme, vi alle har til fælles: om smuk og sund hud, forebyggelse af aldringstegn og økonomiske fordele, der gør det muligt for os at realisere vores drømme.


Gør noget godt for dig selv!

Book din fordelspakke allerede i dag og træd ind i vores eksklusive signaturkundegruppe og oplev en verden af fordele og personligt velvære.