OM OS

ET LILLE HOLD MED STOR PASSION FOR ÆSTETISKE BEHANDLIGER OG MED RESPEKT FOR NATURLIG ALDRING! 

CHRISTINE REWITZ
Ejer af Christine Rewitz Kosmetisk klinik.
Intensiv sygeplejerske & kosmetisk sygeplejerske

Christine deltager kontinuerligt i nationale og internationale kurser og konferencer. Klinikken er registreret af Styrelsen for patientsikkerhed, og alle behandlere er registrerede hos Styrelsen for patientsikkerhed til kosmetisk behandling.

Christine Rewitz Kosmetisk klinik er en læge/sygeplejerske klinik med speciale i naturlige resultater.


CHARLOTTE FROMM SØRENSEN
Intensiv sygeplejerske & kosmetisk sygeplejerske
Charlotte er lige nu på barsel med sit andet barn.

Charlotte er uddannet intensiv sygeplejerske og kosmetisk sygeplejerske i Botox, filler, kemisk peeling og laser. 
Charlotte har med sin baggrund stor teoretisk viden, forståelse for korrekt medicinhåndtering, hygiejne og sikker injektion.
Charlotte er meget grundig og omhyggelig, hun har et skarpt øje for æstetik og sætter en ære i at udføre naturlige og smukke resultater på en varm og omsorgsfuld måde.
Charlotte tilbyder udover Botox og filler behandlinger også SkinPen behandlinger.

Line Rosquist Zederkof Falk-Petersen
sygeplejerske og kosmetisk sygeplejerske

Line er uddannet sygeplejerske og kosmetisk sygeplejerske og er erfaren inden for behandlinger med non-permanente filler, Botox, kemisk peeling, microneedling og professionel hudrådgivning.

Line er yderst perfektionistisk og går meget op i sin omgang og vejledning af jer. Herudover behandler hun altid ud fra et naturligt og æstetisk værdisæt, som vægtes højt i klinikken.
Line er en omsorgsfuld og varm person som altid møder jer med et smil og godt humør.

Maja og Jess Bjerre 
Maja Bjerre Christinesen og Jess Bjerre Jørgensen er klinik ansvarlig læge (jfr. lov om kosmetiske behandlinger).

Maja Bjerre Christensen og Jess Bjerre Jørgensen er begge speciallæger i almen medicin. Maja og Jess og har flere års kirurgisk erfaring samt en bred medicinsk baggrund fra sygehusafdelinger og almen praksis.

Speciallægerne Maja og Jess er derudover indehaver af Vita Nova Skincare, i hjertet af Kolding. De har mange års erfaring med hudsygdomme og stor viden omkring hudpleje.

Jess foretager alle Botox forundersøgelser.

Det er et krav fra Styrelsen for patientsikkerhed, at du møder til forundersøgelse minimum 48 timer før din første behandling med Botox (og filler).

Dette gælder selv om du har fået forundersøgelse med Botox et andet sted. Forundersøgelsen er gratis og uforpligtende.

Når de 48 timer er gået, er det Christine eller Charlotte, der vil stå for dine behandlinger.

HVAD KAN DU SOM KUNDE FORVENTE?

At udføre Kosmetiske behandlinger er lige så meget en kunstart, som det er et håndværk.
Det kræver stor teoretisk viden og forståelse om produkterne og ikke mindst sans for æstetik helt ned i de mindste detaljer.

Vi tager dig i hånden fra første samtale og tager ansvar for dit udseende med kosmetiske behandlinger - nu og fremadrettet.

Vi vil vejlede dig i behandlingsmulighederne ud fra dine proportioner, symmetri, ansigtstræk og ønsker, så vi sammen skræddersyr den behandling, der skaber mest harmoni og balance for dit ansigt.

Vi tilstræber altid at udføre behandlinger, så der ses en positiv og forfriskende forskel, uden man præcist kan sætte en finger på hvad.
Med de korrekte teknikker, kan selv små doser give tydelige resultater, hvilket både er gavnligt for balancen og harmonien i dit ansigt og din pengepung.