FÅ EN GRATIS OG UFORPLIGTENDE FORUNDERSØGELSE

INDEN FØRSTE BEHANDLING SKAL DU HAVE FORETAGET EN FORUNDERSØGELSE MINIMUN 48 TIMER FØR FØRSTE BEHANDLIG

HVAD KRÆVER DET AT FÅ EN BEHANDLING?

Hvis det er første gang du skal have en Botox/filler-behandling eller skifter klinik, er det et lovkrav, at der minimum 48 timer før din første behandling foretages en forundersøgelse.

Dette er et lovkrav og ikke noget vi går på kompromis med. 
Botox forundersøgelser fortages af klinikkens ansvarlige læge og tager ca. 10 min. Tryk på linket under teksten, for vejledning i oprettelse og hvordan du booker en Botox forundersøgelse.
Pga. stor interesse for klinikken, kan der forekomme ventetid til Botox forundersøgelse.  Ønsker du at komme på venteliste, send en SMS til 30349095 med dit navn og du vil blive kontaktet, hvis der skulle komme et afbud.
Filler forundersøgelse foretages af klinikken kosmetiske sygeplejersker Christine eller Charlotte. 

Under forundersøgelsen vil vi vejlede dig i behandlingsmulighederne ud fra dine proportioner, symmetri, ansigtstræk og ønsker. 

Under forundersøgelsen vil vi udarbejde din helt personlige behandlingsplan, der vil skabe mest harmoni og balance for dit ansigt med udgangspunkt for æstetiske og naturlige resultater.
Hvis du allerede har været til forundersøgelse hos Christine Rewitz Kosmetisk klinik, kan du blot booke en tid til behandling.