Behandling af nedadvendte mundvige med Botox

BEHANDLING AF NEDADVENDTE MUNDVIGE / SUR MUND MED BOTOX I ESBJERG

Botox behandling mod nedadvendte mundvige
Få en gladere mund med en


Med tiden vil de fleste opleve nedadvendte mundvige, hvilket kan give et trist og nedtrykt udseende. Årsagen til nedadvendte mundvige er typisk aldersrelateret, da muskeltræk i mundvigene bliver mere udtalte med alderen. Hvis du ønsker at genskabe din glade mund med et opadgående smil eller blot forebygge en sur mund, er Botox-behandling den perfekte og mest naturlige løsning.

Hvis du har en dyb fuge, kan det være nødvendigt at kombinere behandlingen med filler, for at give ekstra volumen til det tabte væv.

Sådan foregår en Botox behandling mod nedadvendte mundvige

Botox Forundersøgelse: Gratis og Uforpligtende

Resultat: Synligt inden for 3-14 dage efter behandlingen.

Bonus Effekt: Sammen med behandling i hagen er denne behandling en af vores signaturbehandlinger og en stærk anbefaling til alle.

Varighed: 20-30 minutter.

Holdbarhed: Cirka 3-4 måneder.

Botox-behandling af nedadvendte mundvige
Har du problemer med nedadvendte mundvige, der får dig til at se trist eller sur ud?


Hos Christine Rewitz Kosmetisk Klinik tilbyder vi en hurtig og effektiv Botox-behandling, der kan løfte mundvigen og forvandle din udstråling. nedadvendte mundvige og et surt udtryk skyldes ofte aldring, hvor musklen DAO (Depressor Anguli Oris) bliver strammere og trækker mundvigen nedad. Men her er den gode nyhed: Med vores ikke-kirurgiske Botox-procedure målretter vi netop DAO-musklen. Ved hjælp af Botox får vi DAO-musklen til at slappe af, hvilket giver smilemusklerne mulighed for at trække munden op uden modstand. Resultatet er en mere oprejst mundvige og et mere ungdommeligt og positivt udseende.

Behandlingen er hurtig og næsten smertefri, hvilket gør det muligt for dig at vende tilbage til dine daglige aktiviteter uden nedetid.


Ønsker du at fremhæve din naturlige skønhed, forebygge aldringstegn og samtidig spare på skønhedsbehandlinger?Træd ind i vores eksklusive signaturkundegruppe og oplev en verden af fordele.

Hvorfor vælge os til behandling af dine nedadvendte mundvige med Botox?

- Vores navn er din personlige garanti for kvalitet og tilfredshed.  
- Vi er eksperter i naturlige resultater og prioriterer din sikkerhed, hvorfor enkelte behandlinger ikke tilbydes.
- Mere end 80% af vores nye kunder kommer på anbefaling.
- Vi skaber den bedste oplevelse i trygge omgivelser.
- Vi lytter altid til dine forventninger og giver ærlig rådgivning.
- vi værdsætter tillid og nære kunderelationer.

Intensivsygeplejersker specialiseret i sikre Botox-behandlinger
Foretrækker du at få dine Botox-behandlinger udført af erfarne og kvalificerede intensivsygeplejersker, der er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed til kosmetiske procedurer?


Vores mangeårige kliniske erfaring som intensivsygeplejersker garanterer dig en kosmetisk behandler med høj faglig viden og forståelse inden for sikre injektionsteknikker, præcis medicinhåndtering og omhyggelig opmærksomhed på god hygiejne. Vores erfarne behandlere er specialiseret inden for Botox og skønhedsbehandlinger med æstetiske og naturlige resultater, og de står klar til at hjælpe dig med at opnå dine ønsker til en kosmetisk skønhedsbehandling.

Smuk indretning, rolig atmosfære, nem parkering og diskret indgang

Klinikken er smukt designet med en rolig og afslappende atmosfære, der afspejler vores æstetiske værdier.
Vi tilbyder nem parkering i baggården og har en egen diskret indgang, så du nemt kan ankomme og forlade klinikken med fuld anonymitet.