Behandling af nubret hage med Botox

BEHANDLING AF NUBRET HAGE MED BOTOX I ESBJERG

Behandling af hage med Botox

Nogle mennesker oplever ujævnheder på hagen, der ikke er typiske rynker, men snarere små fordybninger eller store porer, der bliver mere fremtrædende, når musklerne i området spændes. Disse ujævnheder kan giver et ældre udseende, selvom de ofte ses hos relativt unge mennesker. Med en Botox kan vi nemt og effektivt afslappe din muskulatur i hagen, så musklerne i hagen ikke længere kan trække sig sammen og derved skubbe hagen op, hvilket kan resultere i en forkortet underansigt og en "appelsinhud"-lignende tekstur på hagen.

Sådan foregår en hage behandling med Botox

Botox forundersøgelse: Gratis og Uforpligtende

Resultat: Synligt inden for 3-14 dage efter behandlingen.

Bonus effekt: Når din hage vender tilbage til sin naturlige position, får du et mere hjerteformet ansigt og en slankere fremtoning. Hagen forbliver i ro, når du taler, spiser eller tygger tyggegummi. Denne behandling, sammen med behandlingen for nedadvendte mundvige, er en af vores signaturbehandlinger og vores stærkeste anbefaling til alle.

Varighed: 20-30 minutter.

Holdbarhed: Cirka 3-4 måneder.

Botox-behandling af hage
- få en fastere hagekontur og dit ungdommelige underansigt tilbage


Botox-behandling i hagen kan give betydelige forbedringer for dit underansigts udseende. Denne ikke-kirurgiske procedure reducere synlige store porer, rynker og appelsinhud på hagen. Botox i hagen kan bruges både til forbedring og forebyggelse af aldring, hvilket gør det til en effektiv metode til at opnå det ønskede æstetiske udseende. Overvej denne behandling som en måde at forbedre dit underansigts udseende og opnå et mere roligt og ungdommeligt underansigt.  


Behandlingen er hurtig og næsten smertefri, hvilket gør det muligt for dig at vende tilbage til dine daglige aktiviteter uden nedetid.

Ønsker du at fremhæve din naturlige skønhed, forebygge aldringstegn og samtidig spare på skønhedsbehandlinger?Træd ind i vores eksklusive signaturkundegruppe og oplev en verden af fordele.

Hvorfor vælge os til din hage behandling med Botox?

- Vores navn er din personlige garanti for kvalitet og tilfredshed.  
- Vi er eksperter i naturlige resultater og prioriterer din sikkerhed, hvorfor enkelte behandlinger ikke tilbydes.
- Mere end 80% af vores nye kunder kommer på anbefaling.
- Vi skaber den bedste oplevelse i trygge omgivelser.
- Vi lytter altid til dine forventninger og giver ærlig rådgivning.
- vi værdsætter tillid og nære kunderelationer.

Intensivsygeplejersker specialiseret i sikre Botox-behandlinger
Foretrækker du at få dine Botox-behandlinger udført af erfarne og kvalificerede intensivsygeplejersker, der er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed til kosmetiske procedurer?


Vores mangeårige kliniske erfaring som intensivsygeplejersker garanterer dig en kosmetisk behandler med høj faglig viden og forståelse inden for sikre injektionsteknikker, præcis medicinhåndtering og omhyggelig opmærksomhed på god hygiejne. Vores erfarne behandlere er specialiseret inden for Botox og skønhedsbehandlinger med æstetiske og naturlige resultater, og de står klar til at hjælpe dig med at opnå dine ønsker til en kosmetisk skønhedsbehandling.

Smuk indretning, rolig atmosfære, nem parkering og diskret indgang

Klinikken er smukt designet med en rolig og afslappende atmosfære, der afspejler vores æstetiske værdier.
Vi tilbyder nem parkering i baggården og har en egen diskret indgang, så du nemt kan ankomme og forlade klinikken med fuld anonymitet.