Brynløft med Botox

BRYNLØFT MED BOTOX I ESBJERG

Få friske og åbne øjne med et brynløft


Hvis huden over øjenlågene hænger eller brynene sidder lavt, kan det resultere i et træt og uoplagt ansigtsudtryk. Dette skyldes enten den naturlige aldring eller medfødte faktorer. Heldigvis kan vi nemt og effektivt behandle begge dele med Botox. Ved at afslappe musklerne, der trækker ned i brynene, opnår du en naturlig opstramning af både øjenlåg og bryn, hvilket giver dine øjne et mere åbent og friskt udseende.


Effekten af behandlingen bliver synlig allerede inden for 2 uger. For hver gentagen behandling kan du opleve, at resultatet varer længere.

Sådan foregår et brynløft med Botox

Botox Forundersøgelse: Gratis og Uforpligtende

Resultat: Synligt inden for 3-14 dage efter behandlingen.

Bonus Effekt: Ofte løftes øvre øjenlåg så meget, at øjenskyggen igen bliver synlig, og mascaraen forbliver på øjenvipperne.

Varighed: 20-30 minutter.

Holdbarhed: 3-6 måneder.

Brynløft med Botox-behandling

- få et ungdommeligt og opfriskende udseende


Hos Christine Rewitz Kosmetisk Klinik tilbyder vi et effektiv brynløft med Botox, der åbner dine øjne giver et opfriskende udtryk.

Brynløft med Botox afslapper de muskler, der trækker øjenbrynene nedad. Dette resulterer i brynløftet, som åbner og forfrisker dit udseende. Med vores Botox-behandling til brynløft kan du opnå et markant friskere udseende. Proceduren er hurtig, næsten smertefri og indebærer minimal nedetid, hvilket gør det let for dig at genoptage dine daglige aktiviteter. Lad os hjælpe dig med at opnå det din drøm om et friskere udseende, med vores Botox-behandling til brynløft.

Ønsker du at fremhæve din naturlige skønhed, forebygge aldringstegn og samtidig spare på skønhedsbehandlinger?Træd ind i vores eksklusive signaturkundegruppe og oplev en verden af fordele.

Hvorfor vælge os til dit brynløft med Botox?

- Vores navn er din personlige garanti for kvalitet og tilfredshed.  
- Vi er eksperter i naturlige resultater og prioriterer din sikkerhed, hvorfor enkelte behandlinger ikke tilbydes.
- Mere end 80% af vores nye kunder kommer på anbefaling.
- Vi skaber den bedste oplevelse i trygge omgivelser.
- Vi lytter altid til dine forventninger og giver ærlig rådgivning.
- vi værdsætter tillid og nære kunderelationer.

Intensivsygeplejersker specialiseret i sikre Botox-behandlinger
Foretrækker du at få dine Botox-behandlinger udført af erfarne og kvalificerede intensivsygeplejersker, der er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed til kosmetiske procedurer?Vores mangeårige kliniske erfaring som intensivsygeplejersker garanterer dig en kosmetisk behandler med høj faglig viden og forståelse inden for sikre injektionsteknikker, præcis medicinhåndtering og omhyggelig opmærksomhed på god hygiejne. Vores erfarne behandlere er specialiseret inden for Botox og skønhedsbehandlinger med æstetiske og naturlige resultater, og de står klar til at hjælpe dig med at opnå dine ønsker til en kosmetisk skønhedsbehandling.

Smuk indretning, rolig atmosfære, nem parkering og diskret indgang

Klinikken er smukt designet med en rolig og afslappende atmosfære, der afspejler vores æstetiske værdier.
Vi tilbyder nem parkering i baggården og har en egen diskret indgang, så du nemt kan ankomme og forlade klinikken med fuld anonymitet.